Jaunums

Kredītņēmēju asociācija informēs par Maksātnespējas likuma grozījumiem un iepazīstinās ar privātpersonas maksātnespējas procesu

Otrdien notiks preses konference, kurā jaundibinātā Latvijas kredītņēmēju asociācija informēs par asociācijas darbības pamatmērķiem – kredītņēmēju labklājības veicināšanu un maksātspējas atjaunošanu, kā arī iepazīstinās ar kādu šobrīd vēl procesā esošu maksātnespējas procesu un Maksātnespējas likuma grozījumu nozīmīgumu.

Preses konference notiks otrdien, 4.martā plkst. 12.00, viesnīcas AVALON konferenču zālē (2. stāvs), 13. janvāra ielā 19, Rīgā.

Preses konferencē piedalīsies:

Jānis Aboliņš, Latvijas kredītņēmēju asociācijas valdes priekšsēdētājs;

Aivars Rudi, Latvijas kredītņēmēju asociācijas valdes loceklis;

Ivo Krontāls, tirdzniecības uzņēmuma menedžeris; kredītņēmējs, kurš šobrīd iziet maksātnespējas procesu;

Viktors Valainis, Saeimas deputāts.

Latvijas kredītņēmēju asociācija

Kā jau iepriekš ziņots, šī gada februārī bijušajās Latvijas Kredītņēmēju Apvienības (LAKRA) telpās (Artilērijas iela 15-7, Rīgā) tās labākie un pieredzes bagātākie speciālisti, Jānis Āboliņš un Aivars Rudi, dibinājuši jaunu Latvijas kredītņēmēju asociāciju. Viens no galvenajiem asociācijas mērķiem ir aizstāvēt kredītņēmējus un rūpēties par to, lai Latvijas likumdošana ir tiem labvēlīga un veicina maksātspējas atjaunošanas iespējas valstī. Asociācijas valdes priekšsēdētājs Jānis Āboliņš regulāri piedalās Latvijas Tieslietu ministrijas likumu grozījumu izskatīšanas darba grupās jau kopš 2010. gada. Šobrīd tiek izskatīti grozījumi Maksātnespējas likumā un jautājums par „nolikto atslēgu principu”.