AktuāliJaunumsPublikācija

Saskaramies ar pilnīgi atšķirīgu attieksmi no dažādām valsts institūcijām

Domājams, ka nebūsim vienīgā sabiedriskā organizācija Latvijā, kas saskaras ar pilnīgi atšķirīgu attieksmi no dažādām valsts institūcijām jautājumos, kuri skar šo organizāciju pārstāvēto grupu intereses.
Lūk, piemēram, divas atbildes, no kurām pēdējo mums atsūtīja Latvijas Republikas Tieslietu ministrija, bet otru (salīdzinājumam) Saeimas Juridiskā komisija. Mēs, protams, jūtamies ļoti pagodināti saņemt tik “izsmeļošu” atbildi ar skaidrojumu “kur mums jāiet” un “kas mums tur jādara” no Tieslietu ministrijas jautājumā, kas skar tik daudzus Latvijas kredītņēmējus. Tiesa, mēs noteikti būtu gandarīti daudz vairāk, ja saņemtu tādu atbildi, kā mums iepriekš sniedza Saeimas Juridiskā komisija (otrajā attēlā).
Paldies Tieslietu ministrijai un jo īpaši ministrei Inese Lībiņa-Egnere par “sapratni”, “atbalstu” un milzīgo “pretimnākšanu”! 😃
P.S. Latvijas kredītņēmēji, draugi, atbalstītāji – lasiet un salīdziniet šīs divas atbildes paši, jo jums ir jāzina, kuras institūcijas un amatpersonas iestājas par jūsu interešu aizstāvību, bet kuri ministri un ministrijas vēlas panākt, lai no jūsu kabatām un jūsu nelaimēm tiesu izpildītāji izņemtu vienkārši vairāk naudas! Īpaši aicinām to atcerēties un pārlasīt to ierakstu tad, kad tuvosies nākamās vēlēšanas. (Ja jūs to izdarīt piemirsīsiet, tad mēs to noteikti atgādināsim.)